12 Kasım 2013 Salı

Nar Gourmet Denemelerim

Nar Gourmet Denemelerim devam ediyor. Bir şeye takılmaya göreyim :) Üstüne para verseler sevmediğim bir şeyi aldıramazlar ama bu yağlar bitmesin diye gıdım gıdım kullanıyorum. Bu seferki kırmızı biber çeşnili. Migrostan aldığım hazır mantıda kullandım.  Ekstradan kırmızı biber kullanmaya gerek görmedim. Elbetteki sonuçtan son derece memnun kaldım. Eğer seviyorsanız siyah zeytinlerinizin üzerine de biraz kekik ile karıştırarak bu yağı kullanabilirsiniz. Yine sabah kahvaltısında biraz zeytin ezmesi ilave ederek tüketirseniz oldukça lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Bu arada Migrosun mantısı cidden çok güzel. Yani ben beğendim ve öneriyorum. Afiyet olsun. Umarım geceyarısı görmezsiniz bu yazımı :) Sonra canınız çeker, alamazsınız, yapamazsınız o saatte üzülürüm. Mutlu sofralarınız olsun. Amatör denemelerime devam edeceğim son olarak onu da söyleyeyim ve çekileyim :)




narp

 
  IMG-20131110-WA0009

2 yorum:

aybikcik dedi ki...

Merhaba joey cati katindan bi goz asinaligim var blogunu gorunce bi tanidiga rastlamis gibi oldum .manti cok istah acici gorunuyor benim kizim bi manti delisi buyuzden buzlukta mutlaka bulundurmaya Ozen gosteririm ancak migros deyince bi durakladim domuz eti satmaya basladilar ya huylaniyorum asla et icerikli bisi alamiyorum bildigin paketlenmis bilinen markalar olsa bile :/

Joey Potter dedi ki...


Benim bundan haberim yoktu. Migros Jetten aldım ben ve orada domuz ürünü yoktu. Bilemedim şimdi öyle deyince. Almam sanırım ben de bir daha. En iyisi evde yapmak. Teşekkür ederim uyarın için.

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena