5 Ekim 2010 Salı

İlle de Selpak!!




Kışın yüzünü yavaş, yavaş göstermeye başladığı şu günlerde hastalık sezonunu da açmış bulunuyoruz :) Burun akıntısı, hapşırık, tıksırık zamanlarında vazgeçilmez ihtiyaç maddesi kağıt mendiller de yerini aldı yanımızda tahmin ediyorum. Benim için yaz, kış vazgeçilmezdir. Yanımda selpak olmadığında kendimi eksik hissederim. Çocukken burnum çok akardı ve mendilsiz okula gidemezdim. Sonra geçti. Bir markete, bakkala gidip, (hala varsa bakkallar :) ) Selpak istediğimde herhangi bir kağıt mendil uzatırlarsa, ısrarla selpak isterim. 'Hayır markası selpak olan kağıt mendil' diye kaç kez tekrarladığımı biliyorum :) Nereden esti diyeceksiniz geçtiğimiz hafta nezleydim biraz üzerinize afiyet (sanırım beni 2011 modeliyle değiştirmesi gerek ailemin 30u bitirmeden error veriyor vücut :)) Evvelden stokladığım selpaklarımı kullanırken aklıma geldi böyle bir yazı yazmak :)

Mesela suda da böyle bir takıntım vardır selpak kadar değil ama eğer mecbur değilsem Erikli su ararım. Hiç üşenmem -ki ben tembelliğin kitabını yazmış biriyim- varsa yakında başka bir market (ama yakında lol ) oraya giderim.

Mentollü selpak çıkmış yine. Epeydir yoktu, ya da ben göremiyordum. Bana çocukluğumu hatırlattı. Bir de pembe selpak vardı biz küçükken, ama pembe pakette değil mendilde pembeydi :) Onların katlarından çiçek yapardık :) Yaratıcı çocuklarmışız yav :D Öyle yani kış kapıda benim gidip biraz daha stok yapmam lazım :)

6 yorum:

Sezsel by Sezgi dedi ki...

:)hatırlamam mı en sevdıklerımdn de pembe selpaklar:)
yok dımı artık onllardan..

nihalasli dedi ki...

haha canim o bende de var.illa erikli su olacak ama burda erikli diil enbilindik suyumuz nestle var:)

tarih84 dedi ki...

selpak stoğundan ben de nasiplenmiştim.bilirim bu konudaki hassasiyetini.ama iş selpak yani mendik kulalnamay geldi mi her an kızarmaya müsait görünüşte narin olmasalarda iki hümkürmeye narinleşip kızaran burunlar için özle dokulu kağıt mendiller şart.ben de kışın selpak kulllananlardanım.

Syhn dedi ki...

ayy takıntılı :)
kaç kere markası selpak olacak dediğinde, kaç satıcıyı gıcık ettiğin anlamına geldiğinin de farkındasındır umarım :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

selpaksız yaşamıyorum bende son iki gündüğr:))

Joey Potter dedi ki...

Seyhan: Biliyorum ama çok zevkli :D

Zeynep: Hastamı oldun canım geçmiş olsun :(

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena