18 Nisan 2014 Cuma

Bir Pazar Neşesi

Geçtiğimiz Pazar günü yıllardır, tanıştığımız buluştuğumuz ve her seferinde çok keyifli vakit geçirdiğimiz arkadaşlarla bir ev toplantısı düzenleyelim dedik. Gülşahım bizi evine davet etmişti en son ben de iade-i ziyaret talep ettim :) Biz bize olacağız diye pratik şeyler yapmayı tercih ettim. Börek, kısır ve çikolatalı toplar annemle ortak yapımımız :) Gerisi benim amatör denemelerim. Gerçi, Brüksel muhallebisini şimdiye kadar 50 kere yaptım ama çok özenince istediğin gibi olmuyor hiç bir şey. Normalde üstü, parlak pürüssüz bir çikolatalı sosla kaplanır. Bu sefer kusursuz değildi ben de hindistan cevizi serptim üstüne.


Günün tek kötü yanı yaşlılığımın yüzüme vurulmasıydı :P Arkadaşım 90'larda lisede olmak nasıl bir şey diye sordu. :) Kendisi 90 doğumlu olunca tabii benim 97 yılında Lisede olduğum gerçeği ona masal gibi geldi :) Anlattım ben de. Bir varmış, bir yokmuş bir zamanlar internetin ve cep telefonun olmadığı bir dünya varmış... :) Aslında ikisi de vardı ama yaygın değildi. Bunu da belirtmek isterim. Ruhum hala 20 yaşında benim :)



Günü uzun bir Hint filmi ile noktaladık. Filmdeki karaktere hepimiz eridik :) Düşününce gerçekten bu kadar denk düşebilir birbirinden bu kadar farklı insanların aynı şeylerden zevk alıp, aynı tepkileri vermesi çok enteresan. Hepsinde öte yaşıtmışız gibi hissettim ben. Aslında benim gençliğim değil elbette, kızların olgunluğu bizi bir arada tutan. Hepsi çok akıllı, başarılı, bilgili kızlar. MAŞALLAH diyeyim de nazar değmesin :) Aramıza katılamayan arkadaşlarla da en kısa zamanda görüşmeyi diliyorum. Bahar geldiğine göre kendimizi yollara, buluşmalara vurmanın vaktidir :) Güzel bir gündü neticede.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Aman da aman iltifatlarla dualarla maşallahlarla döşenmiş bir post yerim ben onu hanimiş ^^ ama tellallığımı yapıp diyorum yine: yok yok gerçek hayatta öyle aşklar öyle şanslar bi gözümüzü açık tutalım tam dalıp gitmeyelim bu peri masallarının uykusuna :)

Adsız dedi ki...

Unutmadan kuzum ellerine sağlık tekrar nasıl nasıl güzeldi her şey
Havalar da güzelleşince kahvaltılı başlangıçlar tarihi geziler bizi bekler ^^

Joey Potter dedi ki...

Ne demek canım afiyet olsun. Ya öyle aşklar olmayabilir belki ama izlemesi ve hayal etmesi güzel be :)Tarihi geziler kısmı en çok sevdiğim, merakla beklediğim kısmı buluşmalarımızın. Kahvaltı dediğin öğleden sonra olan şey değil mi? :)) Yani çılgın insanlar gibi sabah erkenden kalkmayacağız :P Tekrardan ayaklarınıza sağlık kuzum :)

leithygurumi dedi ki...

Karnım acıktı gece gece.

Joey Potter dedi ki...

Aç karnına bakmamak gerek :)

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena