14 Ekim 2010 Perşembe

Kitap yardımı



Ben çok geç gördüm bu duyuruyu. Bugün bu arkadaşımın blogunda rastladım. O da buradan almış Vandaki bir okula kütüphane kurmak için destek bekliyorlar. Bence geç değildir. Hemen belki duymayanlar vardır benim gibi diye. Yazayım dedim. Ben çevreme de haber vereceğim, kendimde bakacağım neler var kıyıda köşede geçmişten kalan. Yazı ki daha iki gün önce bir sürü kitabı kapıcımıza verdik. Yine de bakacağım belki ucuza LGS-YGS hazırlık kitapları falan bulabilirim. Ya da adı ne olduysa o sınavların. Siz de bakın belki artık kütüphanenizde fazlalık olan başkalarının işine yarayabilecek, bir kaç kitap bulursunuz.

ADRES:  Başkale İ.M.K.B Çok Programlı Lisesi 
 BAŞKALE / VAN

4 yorum:

Syhn dedi ki...

anneme söyliyim ayıklasın ;)

tarih84 dedi ki...

biri bana şu İ.M.K.B. lisesi ne demek açıklasın.kpss iptal olamasaydı belkide ben bu liselerden birinde öğretmen olacaktım.tercih yaparken çok düşündüm bu lise isimlerinin yanında neden İ.M.K.B yazmakta diye.sorduk soruşturduk öğrenemedik.Hakkari- Ağrı ve Siirt'te bu liselerden baya var.En azından benim atama listemdeki 14 okulun adının yanında yazmaktaydı.ahha ahh ne günler ne heyecanlardı.neyse yendien sınava girip görücez.

kitap konusuna gelirsek bende anne beni okula gönder kapsamında bakıma alınan 2 okula kitap yolladım.elimde malesef kpss dışında kitap yok verilecek.ama anneme söyleyeyim 2010 yayınları şimdi indirimdeyken bir kaç soru bankası alsın.

sağolası canım böyle bir yazıyı yayınladığın için.

Stil Direktoru dedi ki...

Aferim kuzum sana bir ark yapıyor bunu bende ona yolladım hatta miss gibi Zerrin'i de çok severim

Joey Potter dedi ki...

Seyhan senden bir hazine çıkar eminim.

Tarihcim rica ederim. Bende ayırıyorum evdekileri.

Eda'cım sağol. Bir ara TNT kargo da kitap alıyordu ama hala yapıyorlar mı bilmem.

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena