25 Mart 2012 Pazar

Cervantes kızlarıyla bir gün :)


Perşembe günü İspanyolca kursundan tanıştığım Cervantes Kızları ile buluştum. Güzel geçti, birimiz beklediği staj haberi vardı gelmemişti. Dün mail attı uğurlu geldiniz akşama telefon geldi. Staj başvurum kabul edilmiş dedi. Almanya'da okuyuyor bu arkadaşımız. Genç birazcık bizden :D Burada ki Cervantesi bitirdikten sonra Almanya'da devam etti. Yalnız ilginç olan şu ki, standart olması gerekn kur ücretli Almanya'da buradakinin yarısı. Çok bozuldum cidden. Bu sonuçta kültür merkez ticari amacı arka planda olmalı ama söz konusu Türkiye olunca hiç bir şey eşit ve adil işlemiyor :( Taksimde buluştuk, pasajları gezdik. Epeydir gitmemiştim biraz turist tavrıyla bakındım etrafa ha ha ha :) İlginç olan bir şey oradaki gözlüklerle eşyalar vs ile resim çektirmek istiyorsanız 1 TL ödemeniz gerekiyor. Valla ne oluyor diye bik biklemelerindense, para istemelerini tercih ederim. Sanırım kızlar bana da uğurlu geldi. Bakalım göreceğiz :)

5 yorum:

tarih84 dedi ki...

aa şaşırdım benim bildiğim sabir fiyat olmalı hatta bizim gibi ekonomisi geri ülkelerde dil üzerine işler daha ekonomik olmalı ki seferberlik olsun hakkaten de tersine işliyor bizim ülkede işler.

Stil Direktoru dedi ki...

Handan haklı yalnız her şeyi paraya da dökmek ne derece doğru orası da ayrı kursta da başarılar canım

zeys dedi ki...

blogunu yenı kesfettım :) takıpteyım..benımkıne de beklerım..ıyı haftasonları :)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) dedi ki...

cervantesin bu tavrına bende uyuz oluyorum! ispanyolca öğrenmeye bayılıyorum ama bence fahiş fiyatlar çekiyolar kursa ..

Joey Potter dedi ki...

Sorsan fiyatlar İspanyadan belirleniyor. Öyle ise daha da kötü.

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena