1 Ağustos 2011 Pazartesi

Ben yoldan gönüllü çıktım :))

Efendim blogu ilk açtığımda paylaştığım ilk postlardan biri, ojelerimle ilgiliydi. Bakınız :) O zaman henüz oje bloglarından haberim yoktu. Youtubeda videolara bakar iç geçirirdim keşke bizde de olsa diye. Derken bir gün nasıl oldu hatırlamıyorum. Öykü'nün bloguna denk geldim. Aynı anda Zuzu'yu da keşfettim. Aman allahım dedim... Bu kızlar şahane. Sonra diğerleri geldi ve ben kendimi buğday ambarına düşmüş tavuk gibi hissettim :) Onların kullandığı, yurt dışından aldıkları ya da orada yaşayanların kullandığı ojeler burada yok var olanlar da aşırı pahalı. Artık online kozmetik alışverişi  yasaklandığı için internet üzerinden de getirmek mümün değil! Önceden kırmızı-pembe-bordo-beyaz ve tonlarından başka renk bilmeyen ve aslında bulamayan ben, bir sepet dolusu oje sahibi oldum. Pişman mıyım? Birazcık :) Daha bloggerlarla kıyaslanamaz -ki bir yarış içinde değilim- ama bence çok :) Bir de oje deyince Flormar geliyor aklıma. Hem en kolay bulunan marka, hem de diğerlerine nazaran daha ucuz. Henüz tek bir  ojeye 5-10 TL verecek kıvama gelmedim :) Ama kıyısından döndüm diyebilirim.. Neyse işte ojelerim... Çekimler kötü ama tekrar çekmeye üşendim. İdare ediverin :)




Bunlarda dün aldıklarım :)


Soldan sağa: Flormar Supershine 46, Flormar 429, Flormar Supershine 50, Flormar 431

9 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

hey ismimi gordum sasirdim, mutlu oldum =) Tesekkur ederim =)

Bir de gayet hatiri sayilir bir koleksiyonun olmus =) Flormar ve diger Turk markalari beni bu sene cok sasirtti nasil guzel renkler cikarttilar =)

Joey Potter dedi ki...

Verdiğin İlham için ben teşekkür ederim Zuzu'cum :) Evet ama sizlerin sayesine uyandı bence firmalar bu bir gerçek. Trendi yakalıyorlar yavaş yavaş.

Pinky dedi ki...

iyi ki oje diye bir şey var Joeycim :)

son aldıklarına da bayıldım. ilk gördüğüm flormar standından bakacağım, numalarını yazıyorum ;)

Öykü dedi ki...

Ne guzel, rengarenk :)
Son aldiklarin da cok tatli. Yasasin mavi/yesil.

tarih84 dedi ki...

oje üzerinme yazı yazsam eminimki ilk iki paragrafı olduğu gibi alıntılardım:) haklısın benimde en sıkı takip ettiğim kişiler öykü ve zuzu. ama senden bir farkla benim o kadar ojem yok, almıyorum da çünkü süremiyorum manikür yaptırmadan yaptırmaya malesef. oje severim sürülsün isterim ama bende o yeteke noksan:(

Joey Potter dedi ki...

Pinky'cim evet ya iyi hissettiriyor böyle rengârenk.

Öykü'cüm sağol canım :D

Tarih84: Ben de süremezdim eskiden hala da çok iyi değil ama evde bile sürüp hevesimi alıyorum en azından. :)

justuntitled dedi ki...

Oje sevmek güzel şey bence. Pişman mıyım diye sorma hiç kendine yani :) Flormarlar 1.5 tl, kalitesi de hiç fena değil hemde. Canın çektiğinde bi tane oje alsan batırmaz yani:) Tabi önemli bi detay var ki çok çok önemli. Bi taneyle yetinemeyip beş on tane almamak:))

Joey Potter dedi ki...

Makyajsever haklısın ne diyeyim ama yeni renkler çok güzel insan dayanamıyor :)

Adsız dedi ki...

Yeni aldıkların muhteşemmiş canım benim...

Bi kova dolusu ojeni gördüm biliyorum. Hatta fotoğrafladım :D

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena