27 Temmuz 2011 Çarşamba

Vır Vırık Dağının Tepesinde Starbucks :)


Geçenlerde, geçenlerde dediğim oluyor 3 hafta falan :) İzmire giderken, yolda duralım dedik Susurluktu sanırım. Sürekli uyuduğum için kafam leyla gibiydi :)) İndik arabadan, dinlenme tesislerinde Starbucks vardı... Dedim yuh burada da mı? 'Go home yankey :P ' tipi biri değilim ama şaşırdım. İçeride tadilat gibi bir şey vardı ve leş gibi tuvalet kokuyordu. Yemek, yemek pek mümkün değildi. Ama Ayran-tost ikilisinin alternatifi Burgerlar da oradaydı. Çeşitlilik iyidir severim ama her yörenin kendine has lezzetleri, özellikleri vardır-vardı. Bunlar kaybolmaya başlamış. Tadı bir şey benzemezse yediğimin, içtiğimin boşa kahramalık yapamam. Gider Starbucks alırım bende :P

Aklıma şu şiir geldi.

...'Vırvırık dağının tepesindeki köyde, cafe show levhasının altında, acının da acısı kahve içeniniz var mı'?

4 yorum:

tarih84 dedi ki...

ojeni yerim senin ben:) aslında şaşırmamak gerek, susurluk özellikle yabancı turistlerin kültür turizm dönüşü yol kesişim yeri burgerking ve sturvuck görünce artık şaşıramıyorum. ama çok haklısın susurkuğua gidip de ayran ve tost görememek çok vahim.

Syhn dedi ki...

boğazım ağrıyor ve bu soğuk kahveler o kdr iyi geliyor ki boğazıma :) olsa da içsem yani şimdi :)

Adsız dedi ki...

ahahah vır vırık dağı okuyorum okuyorum diyorum bu nasıl bir dağ ismi :) resimi çok güzel çekmişsiniz, çok sevdim.

Bu arada Seyhan alemsin yahu :)) boğazın ağrıyor vesoğuk kahve iyi geliyor :)) beni de al yanına zira ben de çok severim soğuk kahveyi vee benim de boğazım ağrıyor :)

Joey Potter dedi ki...

Benim yorumum nerede ya.. :( Ben cevaplamıştım topu topu üç yorumumu :(

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena