19 Nisan 2011 Salı

Doğadan Tarçın-Karanfil



Ne zaman keşfettim hatırlamıyorum, ama ben bu çay olmadan kış geçiremiyorum ve hala bahar gelmediği için, siz de faydalanın istedim. Kendimi ne zaman hafif kötü hissetsem, dinlendirici bir şey içmek istesem hemen sallıyorum bir tane. Soğuk algınlığı başlangıcında -ama hastalanmadan daha- çok iyi geliyor. Kokusuna bayılıyorum... Geçen gün eve geldiğimde başım ağrıyordu, midem bulanıyordu. Bir baktım Tarçın-Karanfil çayı bitmiş. Yemin ederim bir bocaladım. 'Anne Tarçın-Karanfil çayı bitmiş' çok dertlendim çoookk :D Gerçi olsa da içemezdim çünkü midem bulanmaktaydı. Annem kendi karışımını yaptı getirdi onu da içemedim. Ertesi gün hemen markete gittim, yoktu. Dedim eyvah ben seviyorum ya, kesin kalktı piyasadan. Bilirsiniz elimi attığımı kurutuyorum. Neyse bir kaç market dolaşınca buldum. Sevdiğim şeylerde 'yeter' 'sınır' mevhumu yok.. Bu insanlar için de böyle, nesneler içinde, ürünler için de. Doğadan bana para vermiş olsa ancak bu kadar reklamını yapabilirdim. Yemin ediyorum herkese öneriyorum, yanımda taşıyorum arkadaşlarıma da içiriyorum. Bknz. Pudra Tozu :D Gidin, alın deneyin işte... :)

5 yorum:

tarih84 dedi ki...

bu çayı ve bu çaya olan aşkını bilirim, inşallah üretimi hiiç bitmez. sadece vücuda değil psikolojiye de iyi geliyor, kuzucuğum ne zaman sıkılsa, darlansa kaynatıyor suyu atıyor bir poşet içiyor bir fırt tarçın çayı tamamdır dertler deryada kaybolmuş kuzumun keçileri kaçmış mutluluk tarlasında derin bir nefes alıyor. tatlım tatlılıklara boğulasın seni çook seviyorum.

Joey Potter dedi ki...

Valla ilacım oldu bu çay benim. Şekersiz falan içiyorum öyle aromasının tadını-kokusunu daha iyi alıyorum. Öpüyorum seni canımın içi :)

Syhn dedi ki...

bu blog alemi perişan etti beni, onu dene bunu giy bunu mutlaka al...
şimdi yrn gidip bu çaydan almam gerekecek :D

Stil Direktoru dedi ki...

Kızım ben sana ne dedim kurutma ne iş deme ki olmasın sürekli imgelem iyi düşün yavrus bu arada
esta piti yavrus haha, gözleri salona dekor diye assak mı? Öperim canım.

Joey Potter dedi ki...

Eda'cım kendi bloguma uğramadığımdan :D Es geçmişim bunu pardon :( Ya ben o çağır gelsin durumunu ben 30'dan önce denemiştim işe yaramadı ama :D :D

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena