28 Ocak 2011 Cuma

Flormar 323 Koyu Bordo

Uzun yıllardır çok beğenerek kullandığım bir renk Flormar 323. Tam kış rengi bence. 2 kat yeterli istenilen rengi elde etmek için. Bu oje ile ilgili oje blogcusu arkadaşlardan nail art önerileri istemiştim. Çağrıma ilk ve tek cevap veren sevgili Nemolate oldu. Buradan bir kez daha yineleyeyim bu çağrımı :) Sizin yaratıcılığınızdan faydalanmak istiyorum kızlar :


Tıkla büyüsün :)


10 yorum:

. dedi ki...

aham .. bu oje benım lıseden berı en severek kullandıgım oje..annemı hatırlatır bana hep..ve kesınlıkle kısın koyu renk ojeler en iyi aksesuarlar.

bunu zıt bir renkle tırnak uclarına french seklınde cızgıler cızerek kullanabılırsın.bu aralar benım en cok sevdıgım manıkur modelı bu renklı french.. yada kkonad benzerı dıskerın varsa metalık grıyı cok ıyı gosterıyor bu renk ;)

Öykü dedi ki...

Ama oyle deme, tam 2 kere denedim ben de.

nm dedi ki...

dalgalanmadan sürülebilse tek katta dahi güzel bu. ama ben yazın daha çok sürüyorum bunu, ayaklarıma :p ya ellerimi kanamış morarmış gibi gösteriyo. belki de bana öyle geliyor bilemiyorum ama..

Tirnaklar Fora dedi ki...

bu ojeyle konad cok guzel oluyor :D üzerine altın sarısı ile tırnağı kaplayan desenlerden yapabilirsin yada çiçek tarzı bişi

Trincess dedi ki...

ben de atlamisim galiba oneri istegini =)
ben golden rose gumus rengi nail art pen ile cicekler ciz derim. ya da verev cizgiler =) golden rose altin da buna cok yakisacaktir =) koyu renklerin uzerinde metalik muazzam duruyor bence! ^^

Joey Potter dedi ki...

Kızlar öneriler için teşekkür ederim ama ben de konad, nail art pen ya da benzeri bir aparat yok maalesef. Ben sizlerin denemelerini görmek isterim mümkünse. :)

zayiflamamlazım dedi ki...

Çok güzel bir renkmiş,öjeye bayılırım ama ne el müsait nede tırnak yapım. Ben zayıflama üzerine bir blog kurdum, paylaşımların için seni de beklerim.

Larenta dedi ki...

canımmm hediyeni aldımmm :) Öyle büyük sürpriz oldu ki.Hiç beklemediğim bir anda.henüz izleyemedim.Masanın üzerinde duruyor notunla birlikte.Bakıp bakıp gülümsüyorum.çok naziksin. Çok çok teşekkürler,kocaman öpüyorum seni :)

Joey Potter dedi ki...

Rica ederim ama kafam karıştı senin profilin-blogun bu mu? Neyse keyifli seyirler hoşca vakit geçirirsin umarım.

Stil Direktoru dedi ki...

Kadin olmanin en güzel yani oje sürmektir herhalde=) Canim sIkILdIkca sürüyorum=) Öpüyorum canim

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena