21 Aralık 2010 Salı

Mutlu Yıllar Çitlembiğim



Bugün biricik ekürim, çitlembiğim Gong Yoo 'sevdalısı' arkadaşım Miss Nefertitin doğum günü. Gongumu paylaştığım yegâne insan. Ufacık, tefecik bedeninde kocaman bir yürek, sevgi dolu bir kalp veeee kutuplardakilere bile yetecek kadar enerji taşıyan güzel kişilik :) İYİKİ DOĞDUN.. MUTLU YILLAR DİLİYORUM.. İyi tanımışım seni, her zaman pozitif enerjinle, neşenle hayatıma renk katıyorsun. Uzunnn, uzun sağlıklı ömürler diliyorum. Dua ediyorum biliyorsun umarım uzun seneler arkadaş kalırız ve dilerim allahtan birbirimizin yüzüne bakmaya sıkılacak bir durum yaşamayız hiç. Tabii sen aşkımı benden çalarsan bu sözlerimi geri alırım direk ha ha ha ha :)) Öpüyorummmm...

3 yorum:

Miss_Nefertiti dedi ki...

Canımın içi bidanem.. Seni çoook seviyorum dostum. Ne kadar oldu. 1 yıl değil mi? Sanki uzun yıllar dostmuşuz gibi hissediyorum. Canımın canı Gong senin olabilir bana senin arkadaşlığın kafi.

Özelliklede son aylarda yaşadığım sıkıntılarda kocaman yüreğinle güvenli bir sığınak oldun bana. Destek oldun her zaman, hep yanımda oldun. Esas iyi ki sen varsın.. Ve umarım uzzuuuuun yıllar boyunca 'NE OLURSA OLSUN' hep yanımda olursun. Zira ölümden başka herşeyin çaresi bulunur.

Mutlu olmayı seviyorum ve bu mutluluğumu da sevdiğim insanlara aktarmayı da seviyorum. Eğlenmeli ve güzel vakit geçirmeliyiz. Zira zaman akıp gidiyor. Bu zamanı güzel anılarla doldurmamız gerekiyor :)

Dilerim çoooooooooooookkkk uzun yıllar (Gong olsa da olmasada-tabi olsa daha iyi olur :D ) bir arada hep dost olarak kalırız. Yüzyüze bakamayacak kadar utanılacak birşeyler olsa bile....... Ben çok süpper sırnaşırım ve drama yaparım.. Sen beni bilirsin..:) Çok öpüyorum (yarında öpücem) çoook teşekkür ederim canım... O zaman iyi ki doğmuşum, iyi ki dost olmuşuk :D

tarih84 dedi ki...

doğum günün kutlu olsun pıtırcığım, kuşum, herinde duramayanım, çok çok öpüldün tatlım.

Adsız dedi ki...

kendime söz vermiştim biloglardan kutlama yapmayacağım diye ama kısa ve öz bir mesaj bırakayım dedim.
iyi ki doğdun :P
yazara not: Kulağım ağrıyor hala. Arada ara,fırçala beni :D :D

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena