21 Kasım 2010 Pazar

Modumuz değişsin :)



Şimdi ameliyattı, ziyarete gelenlerdi, gelmeyenlerdi derken pek bir karamsar oldu blogum. Hiç benim tarzım değildir. Ama bir şikayetim daha var. O da herkesin melek sandığı ama içinde bir internet canavarı barındıran Tarih84 kod adlı arkadaşım :D :D Malumunuz taa uzak yollardan çıktı geldi benim için geldi de gözümü iki dakka açmamı fırsat bilip beni köle gibi çalıştırdı ha ha. İnternet başında biraz daha uzun kalabildiğimde oturdum netin başına ama yapacaklarım bitmişti arkadaşım da dediki bana bir şeyler bakalım. Facebook hesabı, Twitter ve Youtube hesabı açalım. Tamam dedim. Arka plan olarak kiraz çiçeği arıyoruz ama sıradan bir resim değil. National Geographic dergisinin çektiği olacakmış. Googleın altını, üstüne getirdik bulamadık. 

Bir de eski yazılarına bakalım blogundaki orada olacak dedi Tarihim tamam dedik. Aradık, taradık orada da yok. Fotoğraf yüklediğimiz siteye koymuş olabilirim dedi oraya da baktık. Orada da yok. Sonra ne dese beğenirsiniz? 'Aaa beynimdeymiş, eklememişim' Gecenin bir yarısı bende kayış koptu zaten manyak gibi gülüyorum :) :) Sonra başka bir tane bulduk hatunum ona razı oldu sonunda :) Bu seferde Twitter arka plan resmi yapmak için uğraştık. Yok sürekli hata veriyor. En sonunda bana fenalık geldi. Tarihde tamam bırak sonra bakarız dedi. Ben büyük bir mutlulukla 'Sonunda acıdın mı bana dedim?' Cevap: 'Evet, çünkü daha bir sürü şey isteyeceğim' :)

Bu arada başka görseller bulduk onları topladık bir yerde. Bu seferde bloga eklemek için Facebook ve Twitter ikonu beğenemedi hanımefendi. :) Bir kaç tane bulduk ama onlar bloglardandı ve blog tasarımıyla birleşik olduğundan emeğe saygı dedik ve ARAKLAMADIK :) Bulduklarımı kullanmaya zar, zor ikna ettim de geceyi tamamladım :) Yoksa sabaha kadar görsel arardık :D Yaa işte böyle neler çektiğimi bir ben bilirim. Şimdi sizde bilin diye anlattım :) :)

11 yorum:

tarih84 dedi ki...

hahahahaaha...puhahahaha valla elimden zor kurtuldun.bak gördün mü nedne iyi ol diye çırpındığımı SEN BANA LAZIMSIN GÜLÜM hahahahaaha

ama hakaktende görseller konusunda çok sinirimdir, kiraz çiçeği aşığıyım ama her kiraz çiçeğinin değil:) öptüm seni kuzum:)

ay hala gülüyorum hahahaah

tarih84 dedi ki...

şekercim internetten google a bağlanı unutmuşsun, nerden bağlanacaksak başka o da ayrı mevzu :))

Joey Potter dedi ki...

Onu nasıl unuttum ha ha ha :))

ÖZGE ŞAT dedi ki...

şimdi muhabbetinize girmiş is blogger gibi olacağım ama dostluğunuzu sanalda bırakmamanız çok güzel gerçekten :) benimde normal hayatta tanışmayı çok istediğim ablalarım var ama malumunuz yoğunluk :P yoğunluk olmasa Türkiye'nin diğer ucunda oldukları halde gidilip gün geçirilesi insanlar var gerçekten :) ben yine uzattım dimi,sevgiler :)

Unknown dedi ki...

çok çok geçmiş olsun..geçen günde çiçeklerle ilgili postunuzu okumuştum ama cevap yazma şansım olmamıştı..şimdi o zamanki moddan çıkmış gerçekten blogunuz :) daha güzel günlerinizi paylaşmanız dileğiyle..

Ecehan dedi ki...

Yıllar sonra bu gece karar verir gibi olduydum facebook'a giriş yapayım diye korktum. Bence şimdi tam da "bana ne lan korktuysan diyecek moddasın":-)

Syhn dedi ki...

:))
olsun o kadar dedin, az bile dedin, hasta masta dinlemedin, isteklerini yerine mi getirdin?
aferin ;)

Joey Potter dedi ki...

Çizer: Yok canım araya girmedin :( Umarım sende tanışmak istediğin insanlarla yüz yüze karşılaşma fırsatı bulursun.

Gulin: Çok teşkkür ederim iyi dileklerin için. Karamsarlık bulaşıcı hem de depresyonun sonu yok daha önceden biliyorum :)

Ecehan: Yok neden öyle söyleyeyim :) Ama neden korktun onu anlamadım? :)

Seyhan: Gör işte ne şahane bir arkadaşım :) Her istediğini yaptım. İnternetten Google bile girdim :)

Unknown dedi ki...

evet kesinlikle bulaşıcı..yakın dönemde bende ameliyat oldum çikolata kistlerinden,öncesinde bebeğimi kaybettim..hala kurtulamadım karamsarlıktan :(

Joey Potter dedi ki...

Gülin çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun. Dilerim istediğin bir zamanda yeniden sağlıkla bir bebeğe kavuşursun. Senin sağlığın aslolan. Sağlık olduktan sonra gerisi gelir. Bundan sonra daha neşeli paylaşımlar yapmaya gayret edeceğim :)

tarih84 dedi ki...

kesinlikle depresiflik bulaşıcı.
gülin inşallah nur topu gibi, sağlıklı bir bebeğin olur.Bir kadın için sarsıcı bir durum.iyi düşünelim iyi olsun.dUa edicem bol bol.sağlıklı günler.

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena