25 Haziran 2010 Cuma

Nihalin kına gecesi..

Hangi Nihal olacak canım Aşk-ı Memnunun Nihali tabiiki :D Ben diziyi takip etmiyordum ama her 'normal' :p Türk vatandaşı gibi finali merak ettim ve izledim. An itibariyle Twitterda Aşk-ı Memnunun Trendy Topic olması dışından söyleyecek ilginç bir şey yok. Ama emin olduğum bir şey var ki o da yurdum insanın bu geceden sonra Nihalin kına gecesinde çalan müziği Gugılda :) aratacak olması. Bu yüzden hiç bir zahmetten kaçınmayıp şarkıyı buldum. Çok eğlenceli bence, ben daha önce hiç duymamıştım. Slumdong Millonerde çalmış. DVD sini alıp filmi hala izlemediğim için bilmiyorum tabii. Neyse buyurun dinleyin :)

12 yorum:

çatı katı dedi ki...

biliyordum birinin iç sesimi duyacağını :)

Joey Potter dedi ki...

İlkay biliyorum benden ayrılmak zor :D Ama git yat saat kaç oldu. Yarın erken kalkmayacak mısın sen? :D

çatı katı dedi ki...

ahahahahah bu kadar belli etmemeliydim hislerimi :p tamam be gidiyoruz hıh ! veda cümlelerimi yazıyordum sağa sola ondan burdayım :P

cicibebe dedi ki...

sibel canın darbuka şarkısı çıktıgında mı ne bundan alıntı die baya çalmıştı aslında etrafta şarkı ama şimdi nihal çalınca ünlü oldu :)) çok hoş bi şarkı hakkaten, indiricem ben de :)

reyhane dedi ki...

Teşekkürler, çok hoş oldu bu paylaşım..Çok severim ben de bu müziği..

Nilgün Komar dedi ki...

süper
eline sağlık şekerim :)

Adsız dedi ki...

türkçe versiyonuyla da; sertab erener'in rengarenk'i...

Stil Direktoru dedi ki...

Bollywoodun hit parçasıdır zaten şeker :)

Adsız dedi ki...

Aynen, ben de diziyi takip etmemekle beraber meraktan finali izledim. Ama o kına gecesinde müzikten çok daha önemli olan bir şey vardı. Behlül maskeleri. Çok başarılı hahahah. Her genç kıza örnek olmalı o kına gecesi. Yazarken bile gülüyorum o derece.

Syhn dedi ki...

ay inanmıyorum bu ne zmn nihalin kına gecesi şarkısı oldu yaaa!!!
slumdogda çaldıktan sonra ben bunu uzunca bir süre zil sesi olarak kullandım da o zmn beni içerleyenler şimdi ne de güzel şarkı falan diyorlar ya sinir olmamak elde değil.

nihalin kına gecesi şarkısıymış! hıh!

Adsız dedi ki...

bu şarkıyı deil sertap erenerin rengarenk şarkısını çaldılar

tarih84 dedi ki...

vallahi türkiye ve dünya müzik piyasasının son trendlerini takip etmek istersek ne aşk-ı memnu ne de müzik kanalları direk kına gecelerine bakmak lazım..akşam arkadaşımın kına gecesindeydim bir uğrayayım dedim kulaklarıma inanamadım..hatta plazma konulmuş görüntülü klipli bir roman çalgıcılar eşliğinde hint hıyafetleri ile enteresan ortaya karışık bir kına gecesiydi önemli kısmı şu bu nihalin kına gecesi müziğinin tam 4 farklı versiyonunu dinledim ama en sonunda sertap erenerden de rengarenk adlı verdiyonunu duyunca pes dedim..hakkaten eğlenceli

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena