8 Şubat 2010 Pazartesi

Drop Dead Diva- Geberin 0 Beden Kadınlar :))

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bir arkadaşım önerdiğinden beri bu dizinin bağımlısı oldum. İlk sezonun yayınlanan 13 bölümünü bir solukta izledim. 2. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Arkadaşımın bu diziyi bana tavsiye etmekteki amacını bilmiyorum :P Sordum sen seversin öyle hikayeleri dedi :) Neyse dizinin konusu şöyle: Deb 20 lerinde gelecek vaad eden bir modeldir. Güzel bir kadın olduğu için bunun hayatta yeterli olacağını düşünenlerdendir. Bir nevi aptal sarışın. Jane IQ su yüksek asosyal ve iş arkadaşlarının gölgesinde kalan ama başarılı ve çalışkan bir avukattır. Kaybettiği dava neredeyse yoktur. Deb ve Jane aynı gün ölürler. Deb bir iş görüşmesine giderken trafik kazası geçirir. Janede ofise gelen manyak bir müvekkilin kaza kurşununa kurban gider. Cennette Deble konuşan melek Fred hayatı boyunca hiç iyilik yapmadığını ama kötülük yapmadığını söyler. Ne kadar sığ bir insan olduğunu belirtir. Bir karışıklık sonucu Deb yanlışlıkla Janenin vücuduna girer. Dış görünüşünden başka bir şeyi önemsemeyen bu kız artık şişman bir bedenin içindedir. O artık Janedir. İç güzelliği ve  hayata dair değerleri keşfedecektir. İlk bakışta çok klişe gelsede gerçekten çok eğlenceli bir yapım. Ne yazık ki alt yazısı yok ama ilk iki bölüm çevrilmiş sanırım çevrilmeye devam edecek. Özellikle Jane ve Stacyi oynayan oyuncuların performansları görülmeye değer. Stacyi karakteri son derece saf ama çok şirin bir kadın. İngilizce biliyorsanız bölümleri buradan izleyebilirsiniz. Bu konunun benle bağlantısına gelince; bende kesin önceki hayatımda böyle taş gibi bir top model falandım :) ama yaptığım bir hatadan ötürü X Large bir kızın bedenine hapsoldum. ha ha ha ha  KARMA :P

NOT: İngilizcem süper değil ama çevirebileceğime inanıyorum, çevirsem izleyen olur mu? İngilizce alt yazı dosyaları var hazır sadece cümleleri değiştireceğim yoksa alt yazı eklemeyi bilmiyorum normalde.


15 yorum:

reyhane dedi ki...

He he bu konu da benle ancak seninki sebepten bağlantılı olabilir...

Syhn dedi ki...

ben izlerim sen çevir :))
bu yazı da tanıdık geldi :Pp

zeynepin sesi dedi ki...

dizi güzele benzio gerçekten de ben de ingilizce falan yok :)

cecilia dedi ki...

aa ben sevdimm bu konuyu, güzel bi diziye benziyor, tavsiyen için teşekkürler, bağlantına bittim :)

sanitabant dedi ki...

:)diziyi merak ettim valla, ancak video açılmıyo joeyciim

âyine dedi ki...

sen çevir ben de izlerim :)

tarih84 dedi ki...

bu konu eskilerdendi hayırdır blog sıralaman mı karıştı.bu arada geçmiş olsun canım.uflara gelmiş kuzucum

Joey Potter dedi ki...

Reyhane: Hoşgeldin, ha ha ne bağlantı ama :)

Syhn: Tamam canım deneyeceğim. Bu arada şşşşşt ;)

Zeynep: Bende az biraz var :) Deneyeceğim çevirmeyi.

Cecillia: Rica ederim :)Gerçekten eğlenceli izle vakit bulursan :)

Rüzigar: Çevirmesemde izlersin :)

Sanitabant: İzle ne olur :) DNS ayarların otomatikse açamazsın Youtube videolarını.

Tarih: Kızım çaktırmasanıza ya :p Sağol canım :)

semra dedi ki...

Merak ettim bu diziyi Amerikan yapımı olduğu için :P İzlemek istesem de ne yazık ki vaktim hiç yok. Önceden takip ettiğim dizileri bile izleyemez oldum :( Vakit bulur bulmaz izliycem. 0 beden biri olarak başlığa çok bozuldum :)

Joey Potter dedi ki...

Semra'cım Amerikalılarda iyi işler çıkarıyor haklarını yemeyelim :) 4O dk bölümleri ya. Bir de benim 0 beden kadınlara bir garezim yok (yalaaann :p) dizinin adı öyle ne yapayım ;)

semra dedi ki...

Ben Amerikan yapımlarını hep tercih edip izlerim zaten. Sen pek beğenmiyorsun Amerikan yapımlarını o yüzden söylemiştim :))

Joey Potter dedi ki...

Güzel olan herşeyi severim ben :)

Stil Direktoru dedi ki...

Eşşek sıpası seni :)) Ulen yorgunluktan zayıfladık be arada bende gümbürtüye gidersem seni gelir ham hum yerim o zaman görürsün eheh :))

Joey Potter dedi ki...

Canım benim kolaylamışsındır umarım taşınmak zordur. Edacım benimki tamamen kıskançlıktan, ha ha 36-38 beden arası bir ölçüye sahip hanımlara kıskançlıkla bakıyorum :P Sen kendin diyorsun normalde de yemekle aram yoktur diye. Sağlıklı olalım da bedenin bir önemi yok diye bağlasam :))

Stil Direktoru dedi ki...

Tamamen taşınmadan ve yerleşmeden zor be bebem :( Heheh tamam hadi yırttın ibiş yerim seni kocaman mucx

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena