2 Kasım 2014 Pazar

Sevdiğim Vloggerlar

Tamamen tesadüf ederi keşfettiğim genel olarak makyaj ve moda üzerine videolar çeken yerli yabancı vloggerlar..

  1.  Zoella ben çok geç keşfettim kendisini ama 6 milyonu geçen abonesi var YouTubeda ayrıca kendi ismini taşıyan bir güzellik markası da açtı yakın zamanda. İngiliz aksanı ve sevimli yüzü benim için izlemeyi keyifli hale getiriyor.





2-  Herşeyden önce çok hoş bir kadın Sebibebi. Ben de kompleksiz bir insan olduğu izlenimi yaratıyor o yüzden de daha bir keyifle izliyorum. Ama en önemlisi en bilmeyen insanın bile anlayabileceği şekilde anlatıyor her şeyi. Adım, adım aşama aşama. Ben oldukça faydalanıyorum verdiği bilgilerden.




3- Hacer Sayıner. Aslında makyaj ya da bununla ilgili verdiği bilgiler çok ilgimi çekmiyor. Fakat o kadar sevimli bir yüzü ve anlatımı var ki, zaman zaman sadece onu izlemek için açıyorum videoalarını.


4- Yine yabancı bir Vlog birbirlerine ikiz kadar benzeyen ama aslında aralarında 6 yaş fark olduğunu öğrendiğimiz iki kız kardeşin kanalı. Hediye konusunda da oldukça cömertler. Bir kaç sefer sponsor yardımı olmadan kendi bütçeleri dahilinde içinde Ipad de bulunan 'Okula merhaba' 'Hoşgeldin yaz' gibi konseptlerle hediye dağıttılar. Kendilerini çirkinleştirmekten çekinmeyen ara sıra abuk sabuk makyajlar yapıp eğlenen kızlar. Eğleniyorum ben de izlerken :)



5- Pembe Defter güler yüzlü, sempatik ve pozitif bir bayan. Yine verdiği bilgileri için değilde kendisini izlemekten keyif aldığım bir Vlogger.




Ben de henüz yeniyim Vloggerları izleme konusunda. Şu da çok iyiymiş mutlaka bak kanalına dediğiniz isimler varsa söyleyin siz de :)

2 yorum:

Sittirella dedi ki...

Hepsine teker teker baktım.
En çok Hacer'in hesabını bulduğuma sevindim :) Diğerleri de oldukça iyiymiş.
Paylaşımına teşekkürler :)

Joey Potter dedi ki...

Sittirella bir işe yaramasına çok sevindim. Uzun zamandır aklımdaydı paylaşmak ama üşeniyordum :) Rica ederim ve yorumun için ben teşekkür ederim :D

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena