28 Ağustos 2013 Çarşamba

Düğün-Kına-Nişan Hediyelikleri


Erkek kardeşimin evliliğinden bahsetmiştim.. 32 kısım tekmili birden roman tadında anlatmayacağım:) Ama hazırlıklardan, aldıklarımızdan filan söz etmek istiyorum. Ben internetten çok faydalandım bu anlamda. Her ne kadar düğün hediyesini bulmamız tesadüfi olsa da, internette de pek çok fikir var. Ben de bunlara bir katkı da bulunmak istedim.

Öncelikle bu tarz hediyeliklerin mekânı Eminönü-Tahtakaledir deniyor. Doğru pek çok malzemeleyi bir arada ve uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Ama ben Kadıköy Efes Çarşısında çok güzel şeyleri uygun fiyatlarda gördüm. Eminönünde sadece kaşık 1 tl idi. Birden fazla yere sordum, fiyat hep aynı. Yine aynı şekilde internette görüp, ayna beğenmiştim. Onlarında fiyatı 2 Tl idi. Fakat kaşıkları aldığım yerde süsü ile beraber 2 tl ye satılıyordu. Gelinimizin vakti olmadığından benden ilgilenmemi rica etti. Senin zevkine güveniyorum dedi. Ben de onu kırmadım ve hayal kırıklığına uğratmadım. [umarım :)]

Kaşık Melodi'de süsü ile beraber 1.30 kuruştu. Düğünde dağıtılan baskılı lavanta keselerinin tanesi de Hera Design'da 1,60 kuruş. Keseleri bilemem ama kaşıklar için kendiniz tül-kına vs alsanız da daha ucuza gelmez diye düşünüyorum. Lavanta keseleri için, baskıya uygun herşey yapılabiliyor. Erkek kardeşim hoşlanmadığı için ona ait olan hediyelikleri gösteremiyorum.

Ama resimlerini çektiğim diğer keseleri ve nikah şekeri örneklerini paylaşıyorum. Bu arada özellikle Hera Designa düğüne kısa bir süre kala sipariş vermemize rağmen, zamanında teslim ettikleri için teşekkür ederim. Düğün sezonu vaktinizin darlığından, iyi niyetinizden faydalanmak isteyen çok firma oluyor. Bizim gibi tecrübesiz bir aileyseniz hele, astarı yüzünü aşan harcamalar içinde bulabiliyorsunuz kendinizi. Neyseki her iki firmadan da ben memnun kaldım. Kardeşim de beğendi. Ablamlar da beğendi. Daha ne olsun :) İletişim için firmaların linki.

 http://www.evliliktehera.net/

 http://www.kinamalzeme.com




IMG301 IMG300
IMG299


IMG298 IMG297
IMG296
kaşık

7 yorum:

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

lavanta keseleri muhteşemmiş.
kınada dağıtılacakları falan kız tarafı almıyor muydu?:)
sizde düğünü atlattınız demek geçmiş olsun :)

Joey Potter dedi ki...

Bence çok beğendim. Bizimkiler daha da güzel :)) Normalde kız alır evet ama bizde işler öyle yürümedi. ;) Çok teşekkür ederim. Bitti gitti çok şükür :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

süper görümce :)

Syhn dedi ki...

özellikle ilk keseyi begendim. lavanta falan.
kendi düğününde senin yerine koşturacak görümcen olur senin de inşallah :)

kaşığımı unutmaaa!! :):)

Joey Potter dedi ki...

Nabrut: Teşekkür ederim :)

Syhn: Amin diyeyim de boşa gitmesin dileğin teşekkür ederim :) Kaşıklardan kalmadı canım ya :( Lavanta kesesi ya da nikah şekeri ikilisinden ayırayım sana. :)

tarih84 dedi ki...

hem kınada hem de düğünde güzel bir hoşluk oldu bu hediyeler saklıyorum miss gibi kokuyorlar :)

Joey Potter dedi ki...

Tarih84: Ayaklarına sağlık arkadaşım bir kez daha söyleyeyim. İnşallah senin içinde böyle tatlı telaşlar yaşarız :)

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena