20 Nisan 2012 Cuma

İşte geldim, buradayım :)


Öncelikle, blogda son birkaç yazı sadece reklam olduğu için özürlerimi sunuyorum. Ama mazeretim var. Çalışmaya başladım ben  :) Şimdilik her şey yolunda gidiyor. Çevremde çok sorunlu, egosu yüksek insanlar yok. Yani benim direk muhatap olduğum kişiler öyle değil en azından. Karşılaşmaktan en çok korktuğum şey buydu. Bu işi biraz kovaladım diyebilirim. En başta olmadı sonra bir şekilde bana geri döndü ve iş benim oldu. Hem de hiç beklemediğim bir anda. Ücreti, iş tanımı falan çok iyi değil ama kötü de değil. Şu dönemde ne olursa olsun kafamı toparlamak, hayata devam edebilmek için bir işe, bir uğraşa ihtiyacım vardı. O yüzden hiç bir şeyden şikâyet etmemeye karar verdim. Henüz işi ve işleyişi çözme aşamasındayım. 1 hafta sonra 1 ay olacak işe başlayalı. Ne olursa olsun kafamda belirlediğim süre dolmadan, -onlar beni kovmadıkça- ayrılmayacağım buradan. Tabii ki hayatın kötü sürprizleri ile karşılaşmayacağımı varsayarak böyle söylüyorum. Hayatımı düzene sokmayı ve dizilerime, bloglarıma dönmeyi umuyorum en kısa zamanda. Bir kapı aralandı bana çok şükür. Daha başka kapıların açılmasını umut ediyorum. Bana şans dileyin olur mu? Artık benim zamanım başlasın, iyi şeyler olsun. En kısa zamanda keyifli paylaşımlarda görüşürüz umarım diyorum :)

9 yorum:

FFatiHH dedi ki...

bak bu sevindirici bir haber. îş bulman ya da bulmaman değil de kendini daha ıyi hissettirmiş olması güzel. Inşallah huzurlu olursun. Hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun :)

cecilia dedi ki...

hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına, çalışmak iyidir en azından sosyalleştirir. bazen aksilikler olabilir, herişyerinde sorunlu insanlar var veya herhangi bi sorunda sorunlaşan insanlar diyim ama bunlar seni yıldırmasın, zor ve kötü olandan iyi dersler çıkar diye düşünüyorum. nacizane tavsiyem sana iş hayatında başarılar :)

İngilizce Gramer Kılavuzu dedi ki...

hayırlı olsun o zaman :) ben de işimde yeniyim ve bir şeyleri düzene koymaya çalışıyorum, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. kolay gelsin ;)

Tuana dedi ki...

Çok sevindim. staj filan mı,O zaman bu sene mezun oluyorsun? ben de son sınıfım ama staj bulamadım. ne güzel, iş hayatına hemencecik erken atlmışsın. Darısı başıma :)))))

nilü dedi ki...

canım çok sevindim hayırlı olsun.. bir şeylerle uğraşmak her zaman iyidir insanı oyalar, sana da çok iyi gelir inşaallah.. hatta şimdiden gelmiş bile sanırım ben öyle bir enerji aldım :)

Joey Potter dedi ki...

FD: Teşekkür ederim her halükarda iyi oldu :)İnşallah canım.

Cecillia: Çok teşekkür ederim, tavsiyelerin için ayrıca teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum hiç bir şey olmasa bile hayatım düzene giriyor o bile önemli :)

Dilek: Çok teşekkürler. Valla benden önce oturmuş bir sistem olsa herşey daha kolay olurdu ama yok. Yine de çözemeyeceğim bir şey değil :)

Tuana:Yok güzelim, ne stajı, ne okulu ben yaşları geçeli çok oldu. İnşallah sende mezun olunca iş bulursun :)

Nilü: Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten öyle iyi geldi daha da iyi olur umarım :)

Zelis dedi ki...

her sey gönlünce olsun..senin adina sevindim:)

depresan dedi ki...

Son zamanlarda duydugum güzel haberlerden biri de bu oldu, inşallah senin için güzel şeylerin başlangıcı olsun.

İş hayatı, eh bir iyi bir kötü garip bir döngü. İyi tarafından bakarsan çalışmak; yeni bir şeyler ögrenmek yeni insanlarla tanışmak için bir vesile.

İşe adapte olmak, çalışanlara alışmak düzeni oturtmak iki üç ay alır genelde, o zamana kadar sabret.
İyi haberlerinizin devamını bekleyelim o halde, tekrar hayırlı olsun.

Joey Potter dedi ki...

Zeliş çok teşekkür ederim.

Depresan:Çok teşekkür ederim dediğin doğru ama daha bir ayda beklentilerin fazlalığını hissedebiliyorum ama buna da şükür diyorum :)

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena