28 Aralık 2010 Salı

-- Yardım-- Hangi nemlendirici?

Kızlar şimdi kafam karıştı. Daha önce nemlendirici almıştım hatta satıcı kızın gazına gelip başka şeylerde almıştım. Neyse bu sefer tek nemlendirici ile çıkmayı başardım. :) Ama bu geçen sefer kullandığım değil. Oradaki estetisyen ve satış görevlisi kız, bu cilt tipinize daha uygun vs vs. dediler. Tekin Acardan aldım. Satış görevlisi, işte önce de bunu almışsınız falan dedi ama bunu - jel olanı- almadım. Cildim karma, biraz da sivilceli. En başta bu pembe nemlendirici çok memnun etmemişti beni -ilk anda- ama, sonra beğendim. Aynısını alacaktım ben ama bu da iyi gibi. Daha elimi sürmedim. Paketi açtım ama yine de geri versem mi? Hangisi daha iyi bir fikir verin ne olur...


7 yorum:

Chune dedi ki...

Ben çok uzun süre yeşil olanı, Aquasource'u kullandım. Eğer cildin yağlıysa jel gibi olanları kullanman daha mantıklı. Aquasource'da su oranı çok yüksek, misal bir Arko krem gibi yağlı yağlı değil. Cildi canlandırıyor, ferahlatıyor.
Bu arada satıcı kızların dediklerine pek kulak asmamak, deneyip yanılmak gerekiyor. Karma ciltler arasında da dağlar kadar fark var çünkü. Herkes farklı. :)

Moda Çıkmazı dedi ki...

Ben iki ürünüde kullanmadığım için birşey söyleyemem bu konuda. Ama satış görevlileri kadar hızlı ve çabuk akla girmeyi başka kim başarıyor bilmiyorum. :)) Bazıları çok donanımlı olmasa da birçok konuda fikirleri olabiliyor. Ben artık kaçıyorum onlardan :))

tarih84 dedi ki...

hiçbir fikrim yok, çok kişisel bir tercihtir nemlendirici.

Öykü dedi ki...

Bu marka hic kullanmadim ama nane yesili olani begendim ben ;)

moonlight dedi ki...

ben dermologica kullanıyorum çok memnunum.. fiyatı biraz biraz yüksek ama cilde değiyor.. yağlı cildim var.. dermologica ürünlerini tavsiye ederim. temizleyicisi de çok iyi..

Stil Direktoru dedi ki...

Kuzum yüzümü sadece portakal sabunu ile yıkarım o kadar yağlı olduğundan hiç bilmiyorum kullanmıyorum

Joey Potter dedi ki...

Kızlar sağolun sanırım yeşil olanla kalacağım. Deneme yanılma yöntemi yapacağım Sakurai'nin dediği gibi :)

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena