23 Kasım 2010 Salı

Viva La Nails Deneme paketim geldi.


Oje bloglarında gördüğüm ve çok beğendiğim Viva La Nailsi uzun zamandır istiyordum sonunda deneme paketi sipariş ettim. Öykü ve diğer ojeciler hepsi sizin suçunuz :)) Bayramda sipariş verdim. Demek araya Bayram girmese bir günde gelecekti. Çok hızlılar. Daha önce alacaktım ama ürünler stoklarda yoktu. Daha sonra e-maille abone oldum stoklara girdiğinde de kaçırmadım.  Türk Lirasıyla 7 TL ye tekabül eden bir ücret ödedim sanırım. Paypal da öyle yazıyordu. Bugün kuzenimin kınası var kullanacağım morlu olanları.

I got my Viva La Nails sticker samples yesterday. I was corious about them for long time. Finally I can apply one of them today. I must say when I ordered them it was holiday here so i think if it wasnt holiday, I would get them in a day. They are pretty fast :)

9 yorum:

çatı katı dedi ki...

hahahahhaahah şu an histerik kahkahalar atıyorum :) aklıma ne geldi :) ah bebeğim sen bana yurtdışından ayakakbı alma konusunda da yardım edersin yaw :) hahahhahaha hahahahhaahah hahahahahah çok mutlu oldum bak şimdi nası bi cevher benim arkadaşım yaaaaa :) hazırlanda bi görelim ayrıca lütfen meraklardayım öperim :)

Joey Potter dedi ki...

Ben yardım ederim hayatım da Yasin ne der :) Aslında çok ucuza güzel şeyle bulunabiliyor. İstediğin zaman söyle yeter. Kredi kartımda limit olduğu müddetçe emrine amadeyim :)

tarih84 dedi ki...

sonunda aldın, sen baya aştın oje ve sticker işini:)) renkli çiçeklerde azıcık gözüm kaldı doğrusu, hadi bakalım cici olmaya:))

Tirnaklar Fora dedi ki...

demek artık sadece bunlar var daha önce pullar yıldızlar flnda vardı bana onlarda geldi :D

Moda Çıkmazı dedi ki...

ojeciler yüzünden bendeki merakta iyice arttı. :)

tarih84 dedi ki...

ben bile yeni ojeler almaya başladım.En son çamur rengi aldım.Küçük sırlarda herkezin tırnağında görünce azıcık keyfim kaçtı o da ayrı.

Joey Potter dedi ki...

Tarih: Çok da matah bir şey değilmiş ya :)

Yoknow: Havamı atıyorsun :P Valla bu kadarcık :(

Modaçıkmazı: Hepsi onların suçu ama değil mi? Ben dünden razı değildim yoldan çıkmaya :D :D

Tarih: Evet biliyorum, demek dizidekilerde olsun sende başka durur :)

Syhn dedi ki...

ya ne çabuk geçiyor zaman daha yazın söz olmuştu.. kınayı düğünü konuşuyorduk ne giyeceğini falan..
hala ne giyeceğini göstermedin bana bu arada.. :D

Joey Potter dedi ki...

Valla çabuk geçti :) Bir üstteki posta kına kostümüm mevcut :) Düğünde giyeceklerim fotoğrafını çekmedim. Unutmazsam onu da gösteririm. Sen msne gel bütün resimleri göstereyim :)

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena