28 Nisan 2010 Çarşamba

Panaroma 1453- Anadolu Kavağı

Pazar günü İzmirden gelen misafirim ve ailemle birlikte önce Panaroma 1453 müzesine sonra da Anadolu kavağına gittik. Panaromada İstanbulun fethini bire bir canlandırmışlar. Çok etkileyiciydi. Ben çok güzel zaman geçirdim umarım Handan'cım da iyi vakit geçirmiştir. Dün uğurladım arkadaşımı ama özledim şimdiden. Neyse az konuşma çok resim :D

Image and video hosting by TinyPic

SDC12253

Image and video hosting by TinyPic

Burası da Anadolu Kavağında Asya ile Avrupanın birleşme noktası. Marmaranın bittiği yer. Handan'cım İstanbulda balık ekmek yemek istedi. Neden ama? Televizyonda bir dizide görmüş ha ha. İzmirde balık yok sanki ha ha. Bilmesem ailecek balık günü yaptıklarını yazık kız yiyemiyor diyeceğim :D O Eminönünde yemek istedi aslında ama Anadaolukavağında aldık balık ekmeği. Gerçi ben yemedim, sevmem balık neyim ama olsun. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bu arada bir arkadaşım olanca saflığıya bana dedi ki; şişman insanlar önüne geleni yiyor zannediyordum. Ben onu yemem, bunu yemem deyince hatta çoğu zaman diğerlerinden bile az yediğimi görünce şaşırdı herhal :D Halbuki kilo almanın da vermenin de formülü çok basittir. Atıyorum günde 100 kalori alıyor ama 50 kalori harcıyorsanız. (benim gibi tembelseniz yani) Geri kalanı, size yağ, göbek, kalça olarak geri döner :) Düzensiz beslenmekte kilo aldıran faktörlerden. Anladın mı şekercim? :)

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Anadolu kavagını çok merak ediyorum bir türlü gitmek kısmet olmadı bu resimlerdeki manzaralardan sonra sart oldu gitmek.

sanitabant dedi ki...

off istanbulu özlemişim bee:(

Adsız dedi ki...

ne güzel günlerdi ah ahhh özlediiim:(anadolu kavağı süpperdi manzarası da anlaamıda....müzeye zaten denecek söz yok büyülendim.

Syhn dedi ki...

sen şimdi kibarlık edip isim vermedin mi?
bu genel bir yanılgıdır, ayrıca balık yememek- henüz balık sofrasından kalkmış biri olarak söylüyorumki- pek akıllıca bir iş değildir.
anadolu kavağına gidip de yememek ise.. ah isim bile veremiyorum anadolu kavağı en sevdiğim yerlerdendir yaa.. ohh manazarası bile içimi açtı

Joey Potter dedi ki...

Handan bence de hazır havalar güzelleşiyorken git.

Sanita İstanbulda seni özlemişdir. İyisimi çık gel ;)

Adsız Handan'cım :D sanki yıllar önce de kalmış gibi konuştun :)

Seyhan hanım :p Kibarlıktan değil gizemli olsun diye :) Herkes tanır mı ki benim arkadaşlarımı? ;) Ver isim ver içinde kalmasın. Etçilim ben napiiim yani :D

Adsız dedi ki...

yahu şu adsız işine bir çare bulmam lazım bir an önce bende bir üyelik alsam iyi olacak adsız beniiiim:)

tarih84 dedi ki...

güzelcim her günüm bir ay gibi geçtiğinden aylart öncesini yadd ediyoruz gibi geldi özledim seni kuşum..:(

bademlebuduk dedi ki...

iki ziyaret de çok güzel

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena