18 Nisan 2010 Pazar

Carte Dor Etkinliği


Dün Seyhancım +1 olarak gel seni de götüreyim etkinliğe dedi. Bedava dondurma yiyecek miyiz dedim? Gel görürsün dedi. :) Ben de gitim. Anamgiller dışarı çıkacadılar :p onlar bıraktı bizi. Yoksa cidden bulamazdık. Yani ben bulamazdım şahsen. Bir sürü eğlenceli bloggerın yeni lezzetler denediği, çok 'sesli' bir gündü. Gerçekten sesten biraz  başım ağrısa da artık yaşlanıyor olmamın belirtisi olarak algıladım bunu ha ha ha  gerçi ben 18 yaşında da farklı değildim ama çaktırmayın :) Takip ettiğim bildiğim bir tek Aylin hanım  vardı blogger olarak cidden çok şekerdi. Düşündüğümden çok daha çıtı-pıtı bir hanım. Söylemeden geçmek istemedim. Bu arada genç ve dinamik şefimiz Uğur Volkan Uysal iki arada bir derede püf noktaları verdi izleyenlere. Dondurma kabından çıkmıyorsa, hava aldırmak gerekmiş mesela. Bilmiyordum. Bloggerların tarifleri ve resimleri Dondurmalı Blogda sergilenecekmiş. Ben sadece izleyici olduğum için, mişli konuşuyorum ;) Söylemeyi unuttum hediye paketlerinden bende nasiplendim. Annem dondurmaları görünce pek sevindi. Şeftalili olana saldırdılar babamla beraber ki babam pek tatlı sevmez :)

NOT: Ben resim çekmediğim için Seyhan'ın yaptığı tarifin fotosunu arakladım :) Ben tadına baktım ve gayet hafif ve lezzetliydi.

11 yorum:

C3Moi dedi ki...

bu mu dondurma :))

Joey Potter dedi ki...

C3Moi Tadı güzeldi ama :)

Syhn dedi ki...

ama.. ama..
çok ayıp ama..
:):):)

geldiğin, desteğin(!):) çekinmeyip tadına baktığın için ben teşekkür ederim şekerim. o dondurma paketlerinin hepsini baban hakediyor zaten, nasıl götürdü bizi..

kızarmış dondurma yemeden döndük ama iyi mi? :))

âyine dedi ki...

kızarmış dondurma??

Fulyanna dedi ki...

Carte D'or gerçekten çok güzel etkinlikler yapıyor.

Ben İzmirdeyim ve birgün kendilerine çemkirmiştim :) hep İstanbulda etkinlik var İzmirde nie yok die kıskançlığımı belirtmiştim.

Geçtiğimiz yaz Carte D'or dan gelen bir davet üzerine Ezginin Günlüğü&Bülent Ortaçgil konserine gittim gerçekten çok keyifliydi ama İzmirde çok blogger toplaşamıyor :(

sanitabant dedi ki...

yav ne güzel, ne faydalı günler düzenleniyo. şeftalili dondurma diyince kaleköydeki (kekova) dondurmacı geldi aklıma. 2-3 çeşit ev yapımı dodurma satıyolar ama böyle güzel dondurma ömrü hayatımda yemedim kardeşim. Şeftali parçaları geliyo böyle ağzına.
canım tatlı çekti bak şimdi, boza var onu içem bari:)

Joey Potter dedi ki...

Syhn Dünden beri karşılık teşekkürleşiyoruz tamamdır bence :)) Ya evet kızarmış dondurma yiyemedik. :( O değilde bütün o yapılan tarifler kaldı kimse yiyemedi ki.

Rüzigar: Evet. Yiyemedik ama.

Fulya: Bu tarz şeyler en sık İstanbulda oluyor değil mi? Haksızlık aslında :)

Sanita: Yaz kapıda, yersin artık bol bol dondurma.Carte'dor güzel ya öneririm ;)

Adsız dedi ki...

canı9m çekti yahu bunun yanına iki topta limonlu ekledin mi yemede yanında eri:)

Stil Direktoru dedi ki...

(Joey Potter)imkan olsaydım gelseydim sizleri sarsaydım hep beraber :) Bu arada çok haklısın balım inan geçen gün check up yaptırdık Ömi ile, maşallah diyelim, hatta fazla süt ve su içtiğim için yasakladı doktor :) İnan yemek yiyorum ama üzüntü ve koşturmacalardan işe yaramıyor balım.

Joey Potter dedi ki...

Eda'cım evet senin olmaman büyük eksiklikti ama onca derdin arasında böyle bir şeye vakit ayıramazdın elbettte anlıyorum. Maşşallah çıkmasın bir şey, acil şifalar dilerim yeniden başta senin akrabaların olmak üzere nerede varsa herkese.

Stil Direktoru dedi ki...

Aynen canom tekrar sağol varol, en kısa denk gelmek ümidi ile mucx

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena