2 Mart 2010 Salı

Başka bir ihtiyacınız var mı?

Image and video hosting by TinyPic


Kozmetik alışverişlerinde hep sorulan bir şeydir. Bende her seferinde düşüyorum bu ağa. 'ihtiyaç' neye ihtiyacım olabilir ki? İnsanın kozmetiğe ihtiyacı olur mu ki? Ne, göz altımda çizgiler mi oluşmaya başlamış? Sınır yaşta mıyım? Bu serumuda mı almalıyım? Alt katmanlara mı nüfuz ediyor hımmm iyiymiş ama ben nemlendirici alacağım aslında.....

Tek istediğim bir nemlendiriciydi o amaçla girmiştim mağazaya.Üstelik param da yoktu, bitirmem gereken taksitlerim var hala. Nemlendirici ciddi bir şey, ona ihtiyacım vardı sadece cildimin kuruluğunu hissedebiliyordum çünkü. Ama o satıcı kız bana aynı anda 3 ürün aldırmayı başardı. Tester-hediye vereceğim dedi. Allah aşkına hangi kadın bedava kozmetiğe hayır diyebilir? Hediye dedi ya hain kadın :)  bir dünya para verdim çok pişman oldum, dedim alıyorum ben hep böyle ama kullanmıyorum yazık oluyor. Bana satmak istediği başka bir ürünü daha yeni attım. Son kullanma tarihi geçti diye. Kart açtı bana 10 gün sonra kontrol edeceğim dedi.

Annem de yanımdaydı ama durdurmadı beni. Öyleki saatler geçti daha poşeti açıp bakmadım. Halbuki Watsonsdan aldığım nivea dudak koruyucu ile mutlu olmuştum ben. Ahhhhhhh... O kadar para verdim bari kullanayım değil mi? Bir de ben miyim bu satıcı kızların oltasına gelen her seferinde? Bir de bu kredi kartlarının gözü kör olsun :p Karta taksit olayı olmasaydı hiçbirini alamazdım ben.

7 yorum:

Rengarenk Dünya dedi ki...

Yalnız değilsin:) Hediye kampanyalarına kapılıp fazladan ürün alıyorum.Özellikle nivea çok kampanya yapıyor,fena da olmuyor hani.

sanitabant dedi ki...

krem biter taksit bitmez:) O satıcı kızların yatacak yeri yok yemin ederim. Gözenekleriniz açılmış, alında yağlanma var, yanaklar oldukça kuru, kaz ayaklarınız abarmış dediği anda varını yoğunu sermeyecek kadın tanımıyorum kardeşim, bide ucunda hediye varsa:)))

Joey Potter dedi ki...

Rengarenk dünya alırken fena olmuyor da öderken çok fena oluyor valla :)

Sanitabant Valla doğru söyledin aslında bir yanım biliyor kızın malı satmak için öyle dediğini ama ya gerçekse? :)

papatya dedi ki...

Cok haklisin ama bi yandan da pisman olma aldigin urun cok iyi bence.Turkiye donusu ben de bir arkadasimin tavsiyesi uzerine biothermin setini(gece gunduz kremi, goz alti, tem.losyonu,tonik,vucut losyonu,gunes koruyucu yuz icin) aldim bayagi pahaliydi ama iyi ki almisim gercekten harika otesi diyebilirim.
Severek kullaniyorum.Sen de pisman olma ve tadini cikar.
Sevgilerimle..

Joey Potter dedi ki...

Papatya çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz. Bir de şunları kullanmaya üşenmesem :)

cecilia dedi ki...

güle güle kullan cnmm :) eminim ihtiyacın yokturr ama olsun :)

Joey Potter dedi ki...

Teşekkür ederim Cecim valla ihtiyacım var mı yok mu bilmiyorum kız zaten önlem mahiyetinde dedi :)

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena