26 Kasım 2009 Perşembe

Flormar Oje

Image and video hosting by TinyPic

Diğer kozmetik ürünlerinden bilmem ama ojeler vazgeçilmezimdir resmen. O kadar ki Yotube da falan nasıl oje sürülür, tırnak süsleri bakım sırları vb. ilgili videolar izliyorum. Tabiiki ben uygulayamıyorum ha ha :) Türkiyede kozmetik sektöründe pek çok farklı markada pek çok farklı ürün bulunabilir belki ama oje dendimi Flormarı tek geçiyorum. Başka markaları da denedim bir iki kez ama ı ıhıh sevmedim. Benim renklerim belli zaten. Koyu renkler onların dışında efsanevi 319 (rakı beyazı) var eğer firma bir gün bu rengi üretmekten vageçerse o gün güzellik salonlarının, fransız manikürünün bittiği gündür. Abartmış olabilirim ama bence öyle zaten her renkten bir tane varken. 319 dan iki tane var ne olur ne olmaz :) Genelde ben bir şeyi beğendimmi aynısını bulamam bir dahaki sefere ya da seneye. Mesela Algidanın çikolata parçalı çilekli dondurması vardı bayılırdım. Bu yaz her yerde aradım ama yok üretilmiyormuş artık. Sakızlı muhallebi vardı mesela onun da akibeti aynı oldu. Pazarda çok beğendiğim bir tokacı vardı adama dedim ki bu pazarın en güzel incik boncuğu sizde, ertesi hafta göremedim kendisini bir daha açmayacakmış :)) Dün gittim bir kaç tane oje aldım. Ne olur ne olmaz diye zaten sevdiğim renkler de kalmamıştı elimde. İnternetten daha ucuzdu birazcık ama TC kimlik nosu istiyorlar sanal alışverişte ben de hoşlanmadım bu uygulamadan son anda vazgeçtim. Gittim alışveriş merkezinden aldım. Rimelini de aldım o da güzel. Yani reklam gibi oldu ama cidden hem fiyatı hem kalitesi çok iyi. Nasıl durduğunu görmek için sol elime farklı renkleri sürdüm. Işıktan falan pek belli değil ama idare ediniz artık :) Ya ben bunu yazdım ya inşallah şirket batmaz ha ha ha :)

Kırmızıların biri 48 diğeri 321. Görünmeyen baş parmağımda da True Color 33 var. :)
Image and video hosting by TinyPic
Bir de nail art video kız İngilizce konuşuyor ama görseli bize yeter :)



Original Video - More videos at TinyPic

3 yorum:

tarih84 dedi ki...

haklısın 319 suz bırak fransız manikürünü normal manikürü bile düşünememekteyim hiç unutmam 2 yıl önce aylardan aralık oje alıcam ve tabiki flormar 319 arıyorum heryerde yok yok da yok dedim ne iş olmaz böyle bir şey bir oje için bornovadan hataya kadar tüm kozmetik depolarını gezindim yakın renkler var ama şu körolası rakı beyazı yok sonra öğrendik ki dağıtım firması aralık sonu getirecekmiş stoklarda bitmiş NE KADAR BÜYÜK BİR AYIP pazarcı amcalar sağolsun kolileri yığmışlar bir baktım pazarda millet 319 a saldırıyor tabi bende neyse bir aya kalmadı yine tüm heryerde bakkallarda bile inanın abartı değil bakkallarda bile 319 var ama biz aç gözlü yokluğun varlığa dönüşeceğini hesaba katamayan gençlik aldığımız yedeklediğimiz ojeler koyulaşıp bozulmasını büyük bir mutlulukla izledik neden çünküüü 319 umuz vardı artık tuvalet masamızın üzerinde içimiz rahatlamıştı...alllah 319 suz bırakmasın diyelim :)

cecilia dedi ki...

ojede kırmızı, bordo vb. koyu tonları benimde vazgeçilmezlerimdendir, cırtlak renkleri bi iki gün heves edip kullanır sonra gene kırmızıma bordoma dönerim, her renk, tarz kıyafete de onlar uyuyor ama :)

uzmanamator dedi ki...

Şuu arkalara saklanmış olan pempenin renge bayıldım ben de de oje takıntısı var ve öyle tek ton da değil su yeşili simli turkuaz mavi veyahut da gri renk görülenilir tırnaklarımda iş yerimdekiler bu deliliğime alıştılar sayılır artık şaşırmamayı öğrendi gibiler :) tabi saçlardaki mavilik le onları ileri aşamaya taşıdım da amaaaaan önemli olan gencim yapayım mantığı aklımda olacağına deneyeyim değil mi ama :)

Pages

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Ara ki bulasın

© 2011 Kızsal Şeyler İşte, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena